Isten hozta honlapunkon!

"Az ember a szíve mélyén örökké odavaló, ahol született.” Ezzel az örökérvényű Tamási Áron idézettel szeretném köszönteni Gyergyóújfalu Község hivatalos honlapjának minden kedves látogatóját.

Az internet széles körű elterjedésének köszönhetően a településeinkről szóló minden információ pillanatok alatt eljut a világ minden szegletébe, ez által minden innen elszármazott hazánkfia állandó virtuális kapcsolatban lehet a különféle okok miatt itt hagyott szülőfölddel.

Honlapunk célja, hogy a látogató Gyergyóújfalu Község Önkormányzatával kapcsolatos minden közérdekű adatot és információt megtaláljon, megkönnyítse a hivatali adminisztrációt és ügyintézést, közösségünk társadalmi, kulturális életéről, mindennapjairól tükörképet adjon, népszerűsítse településeinket a világhálón, és egy olyan felület legyen, ahol a világban szétszóródott újfalviak, kilyénfalviak, tekerőpatakiak, libániak egymásra találhatnak.

A községlakóknak kívánom, hogy könnyedén barátkozzanak meg az oldallal, hisz az oda feltöltött hivatalos információk a hatékonyabb ügyintézést hivatottak szolgálni, az idegenbe elszármazottak számára pedig szeretném, ha egy közös találkozási pont lenne ez az oldal, egy olyan virtuális szülőföld, ahol mindenki egy kicsit otthon érezheti magát. Végül, de nem utolsósorban minden Gyergyóújfalu község iránt érdeklődő kedves látogatónak hasznos és tartalmas ittlétet, böngészést kívánok.

Tisztelettel,

Egyed József

Polgármester