Fejlesztések

Községi utak és utcák aszfaltozása

A pályázat több községi utat és utcát foglal magába, mint Központ, Fenyés, Szászok utcák Újfaluban, Kilyénfalván a Temető, Közep, Alsó és Belső utcák, Tekerőpatakon pedig Felszeg-Pérás, Petőfi és Kicsiszer utcák, valamint Újfaluban az Alszeg-Újút és Faluköze községi utak, amelyek esetében a meglévő

Citește mai mult...

Gyergyóújfalvi Lázár István Kultúrotthon felújítása és felszerelése

A pályázat magába foglalja az épület  külső és belső felújítását (tetőjavítás, teljes külső- és belső felújítási munkálatok, fűtésrendszer kiépítése, padlózat felújítása, nyílászárók kicserélése, bútorzat beszerzése stb.), valamint a hozzá tartozó tekepáya korszerűsítését. Pályázat teljes értéke: 57

...
Citește mai mult...

"Jakab Antal" tér felújítása

2017-es év folyamán a kilyénfalvi "Jakab Antal" tér felújítására került sor. A terület elegyengetése, feltöltése és térkövezése valósult meg, járda kialakításával. A kivitelezési munkálatot a Styron Construct Kft. végezte. A munkálat értéke 105.573,89 lej.

Citește mai mult...

Mezőgazdasági utak javítása

Magába foglalja a Folyam-Malomútja, Aranyosparlag, Dorma-Fűrészloka és Fenyési út teljes felújítását. Pályázat teljes értéke: 1.189.124 euro. A munkálatra az árverés lezajlott, a munkálatot a Termolang Kft. nyerte meg. A kezdési parancs kiadódott, jelen pillanatban zajlanak a munkálatok.

Citește mai mult...

Csatornahálózat bővítése II szakasz

A pályázat magába foglalja a régi csatornahálózat kicserélését és a rendszer kibővítését a község teljes területére. Pályázat teljes értéke: 1.184.420 euro.

A kivitelezési munkálatról szóló árverés jelen pillanatban zajlik az általános közbeszerzési platformon.

Citește mai mult...